Content marketing

Creëren en distribueren van relevante en waardevolle content.

Content marketing waarmee je echt scoort! Branding voor jouw merk en hogere rankings!

Content marketing

Iedere website heeft baat bij kwalitatief goede content. Content marketing zorgt ervoor dat jouw website goed wordt gevonden in de zoekmachines. Tevens zorgt deze gecreëerde content ervoor dat bezoekers op jouw website de informatie vinden die ze zoeken. Met de juiste content marketing bied je jouw bezoekers waardevolle en relevante informatie die naadloos aansluit op de behoefte van jouw doelgroep. Waardevolle content hoeft niet alleen uit tekst te bestaan. De toepassing van grafische beelden, podcasts en interactieve video’s kan de boodschap van jouw bedrijf juist goed versterken.

Voor een maximaal resultaat is het goed om regelmatig nieuwe content op jouw website te publiceren. Google houdt namelijk van websites die actuele content bevatten.

Doel van content marketing

Het uiteindelijke doel van content marketing is om bezoekers naar jouw bedrijf en website te leiden en deze vervolgens te verleiden zodat ze klant bij jou worden. Content marketing zorgt er dus voor dat jij meer naamsbekendheid krijgt, meer producten of diensten verkoopt en een hogere omzet realiseert.

Welke soorten content marketing zijn er?

Wanneer je content marketing op de juiste wijze inzet dan zal dit ervoor zorgen dat bezoekers jouw gaan zien als een betrouwbare specialist op jouw vakgebied. Het is dus niet altijd noodzakelijk om direct iets te willen verkopen. Soms werkt het zelfs beter om eerst alleen waardevolle informatie te geven of jouw doelgroep te inspireren. Wellicht los je zo al eenvoudige problemen op en worden mensen nieuwsgierig en getriggerd. Jouw doelgroep zal je daardoor beter leren kennen en als deze potentiële klanten interesse hebben in een product of dienst die jij ook aanbiedt dan zullen zij automatisch aan jouw bedrijf denken.

Er zijn verschillende manieren om content marketing in te zetten, zowel on-page als off-page.

SEO content marketing

On-page content marketing

Met on-page content marketing gaan we waardevolle content plaatsen op jouw eigen website en deze content optimaliseren zodat deze goed vindbaar is in de zoekmachines. Dit zal ertoe leiden dat jouw website meer relevante bezoekers krijgt.

Off-page content marketing

Bij off-page content marketing gaan we juiste relevante content plaatsen op externe websites met hoge autoriteit. Hierdoor kom je ook onder de aandacht bij jouw doelgroep. Bijkomend voordeel hiervan is dat we in deze externe blogartikelen waardevolle backlinks naar jouw website opnemen. Dit heeft weer een positief effect op jouw linkprofiel. De autoriteit van jouw website stijgt hierdoor en dat resulteert in betere rankings in de zoekmachines.

Interesse in het uitbesteden van content marketing?

Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk, waardoor we op heel veel externe websites en blogs artikelen kunnen plaatsen met uiteenlopende thema’s. Heb je interesse om content marketing voor jouw bedrijf uit te besteden? Neem dan direct contact met ons op.