Copywriting Eibergen

Jouw copywriter en tekstbureau in Eibergen

SEO-teksten waarmee je beter gaat scoren in Google! Zorg dat jouw website wordt gevonden in de zoekmachines.

SEO tekstschrijver Eibergen

Wat is copywriting nu precies? Copywriting is het schrijven van overtuigende teksten en website-teksten voor jouw doelgroep. Maar wanneer is een tekst nu precies overtuigend? Dat is sterk afhankelijk van het doel van de tekst, wie en wat wil je bereiken met de te schrijven tekst op jouw website?

Copywriting Eibergen: de kracht van tekst

Het lijkt heel makkelijk, even een stukje tekst schrijven. Maar een goed geschreven tekst of copy kost veel tijd en om het optimale resultaat te behalen moet je met heel veel zaken rekening houden. Onze professionele copywriters hebben alle kennis in huis om uitstekende en pakkende teksten te schrijven voor jouw website. Maar eerst moet helder zijn wat je wilt bereiken met de tekst, misschien wil je de lezer informeren over een informatief onderwerp, geboden dienst of product. In de meeste gevallen is het aanzetten van de lezer tot actie het uiteindelijke doel, bijvoorbeeld dat hij of zij contact met jouw bedrijf opneemt of overgaat tot het aanvragen van een offerte of plaatsen van een bestelling. Deze call-to-action is dan ook onmisbaar in een goede tekst, onze copywriters bepalen samen met jou wat de gewenste uitkomst is.

Marketing Eibergen

Zoek je een tekstschrijver in Eibergen?

Voordat je een tekstschrijver of copywriter gaat benaderen is het verstandig om eerst goed na te denken over de randvoorwaarden. Hoe wil je jezelf of jouw bedrijf presenteren? Wat is het onderscheidend vermogen? Wat wil je precies vertellen en bereiken met de tekst, wat is de boodschap? Hoe spreek je jouw doelgroep aan, in welke stijl en taalgebruik? Onze SEO copywriters zorgen ervoor dat jouw boodschap helder overkomt bij de lezer.

SEO tekstschrijver Eibergen

Onze SEO tekstschrijvers zorgen ervoor dat jouw website teksten goed in elkaar zitten, zowel qua inhoud als qua opmaak. Het is belangrijk dat de lezer enthousiast raakt van de tekst en graag verder wil lezen. Tevens is het goed om duidelijke alinea’s en koppen toe te passen, hierdoor is de tekst ook goed te scannen door de lezer.

Je wilt voorkomen dat lezers afhaken, uit onderzoek is gebleken dat lezers o.a. om de volgende redenen afhaken:

  • Wanneer een zin 15 of meer woorden bevat.
  • Wanneer een alinea meer dan 5 zinnen bevat.
  • Bij gebruik van veel woorden die meer dan 3 lettergrepen bevatten.
  • Bij gebruik van woorden die we zelf niet dagelijks gebruiken.
  • Bij gebruik van vakjargon, buitenlandse termen of woorden of overige moeilijke woorden.

Tekstbureau in Eibergen

Wij werken als SEO tekstbureau met diverse tekstschrijvers samen, ieder heeft zijn of haar eigen specialiteit. We zoeken altijd die schrijver of schrijfster die de beste match heeft met jouw bedrijf of business.

Ook kunnen we jouw bestaande website-teksten onder handen nemen en herschrijven zodat deze voldoen aan de eisen die gesteld worden aan goede SEO teksten. Het is immers zonde om goede content weg te gooien.

Tekstschrijver voor jouw website

Ben je op zoek naar copywriters die jouw business goed begrijpen? Onze tekstschrijvers staan voor jou klaar en gaan graag voor jou aan de slag. Neem contact met ons op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Marketingbureau Eibergen