Diensten

Wij bieden o.a. de volgende diensten aan.

0
Tevreden klanten
0
+
Posities #1
0
SEO Analyses
0
+
Link- en artikelplaatsingen

Diensten waarmee je jou willen laten groeien

Onze missie is om jouw bedrijf te laten groeien! Dat doen we iedere dag met een enthousiast team specialisten die jou graag verder helpen. Met 16 jaar ervaring in de online marketing hebben we al heel veel klanten en bedrijven mogen helpen groeien, graag gaan we ook de uitdaging met jou aan. Waar wacht je nog op?

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Search Engine Optimalisation

In Nederland gebruikt 97% van de potentiële klanten Google tijdens de oriëntatiefase. Een hogere positie van jouw website of webshop binnen Google op relevante zoekopdrachten betekent meer waardevolle bezoekers en dus een hogere omzet. Deze organische bezoekers zijn gratis.

KEYWORD ANALYSE

Analyse van de juiste zoekwoorden en kansen

Uit een zoekwoord analyse zal blijken waar de meeste kansen liggen voor jouw bedrijf en zullen we de concurrentie in kaart brengen. Samen met jou gaan we bepalen welke keywords het beste aansluiten op jouw business en waarop we de focus leggen.

SEO COPYWRITING

Goede teksten zorgen voor optimale vindbaarheid

Door goede SEO teksten te schrijven (SEO copywriting) zal jouw website of webshop beter vindbaar zijn in Google, maar ook zullen deze teksten zo worden geschreven dat de bezoekers overtuigd raken om jouw producten en/of diensten af te nemen.

CONTENT MARKETING

Artikelen en persberichten publiceren

Het schrijven en publiceren van informatieve artikelen en persberichten op het internet, in combinatie met het toepassen van linkbuilding zorgt voor een grotere online zichtbaarheid van jouw business en resulteert in betere zoekwoord posities in Google.

LINKBUILDING

Een essentieel onderdeel van SEO

Een belangrijke strategie om hoger in Google te komen is linkbuilding, wij zorgen ervoor dat andere websites met een goede reputatie en autoriteit linken naar jouw website. Met onze tools en software stellen we een linkprofiel op van jouw website en bepalen we de juiste linkbuilding strategie.

WEBDESIGN

Websites die bijdragen aan jouw succes

Door een goed converterende website vergroot je jouw naamsbekendheid, omzet en winst. Wij bouwen optimaal werkende websites met een schitterend en professioneel design. Geschikt voor zowel desktop als ook tablet en mobiel, altijd ontworpen in jouw gewenste huisstijl.

Overige diensten

Verder bieden we ook nog enkele extra diensten aan ter ondersteuning van onze klanten.

CONCURRENTIE ANALYSE

Scoren door te leren van je concurrenten

Door een gedegen concurrentie onderzoek te maken brengen we jouw markt en concurrentie helder in kaart. Zo krijgen we een duidelijk overzicht van zoekwoorden die interessant zijn voor jouw bedrijf en zien we welke relevante zoekwoorden de beste kansen geven om te groeien.

TECHNISCHE KOPPELINGEN

Google Analytics & Search Console

Google Analytics en Search Console zijn tools die beide inzicht geven in de prestaties van jouw website, ze zijn dan ook essentieel om de uitgangssituatie vast te stellen en de behaalde groei te meten. Wij zorgen ervoor dat deze waardevolle tools correct gekoppeld worden met jouw website.

MONITORING RAPPORTAGES

Heldere rapportages geven duidelijk inzicht

We willen graag dat jij groeit en zijn pas tevreden wanneer we het maximale resultaat behalen. En dat kan alleen wanneer we gedurende het traject kritisch blijven kijken naar de behaalde progressie, campagnes intensief onderhouden en eventueel onbenutte kansen gaan onderzoeken.

Onze werkwijze

Doelgericht en focus op het maximale resultaat, kritisch analyseren en bijsturen indien nodig.

SEO Analyse

Vanuit een analytische en data-gedreven werkwijze komen we tot een effectieve strategie.

Uitvoering plan

Werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren zodat jouw bedrijf maximaal groeit.

Resultaat

Het behalen van maximale en aantoonbare resultaten is wat ons dagelijks drijft.