Referenties

Zie hier een selectie van onze klanten waarvoor we succesvol mogen werken.

0
Tevreden klanten
0
+
Posities #1
0
SEO Analyses
0
+
Link- en artikelplaatsingen

ZoMa Opleidingen

ZoMa Opleidingen biedt door KTNO erkende opleidingen op HBO-niveau en diverse cursussen aan.

We hebben in deze competitieve markt al tientallen #1 posities behaald. Op basis van data en een SEO analyse hebben we goede strategie bedacht waarbij we ons eerst hebben gefocust op quick wins. Dat wil zeggen: zoekwoorden met een hoog zoekvolume maar met weinig concurrentie, waardoor we met relatief weinig middelen en tijd snel resultaat kunnen behalen. Door deze slimme strategie hebben we binnen de eerste 6 maanden al 8 keer zoveel bezoekers gerealiseerd. Nadat we positie #1 hebben bereikt met deze keywords richten we ons steeds weer op nieuwe keywords om te blijven groeien.

Manfield

Manfield is uitgegroeid tot een keten van ruim 45+ schoenenwinkels in Nederland, Duitsland en België. Collecties hebben een Italiaans design en zijn een combinatie van basics en fashion, zowel geschikt voor een zakelijke als een casual uitstraling.

Voor de webshop van Manfield hebben we heel veel linkbuilding werkzaamheden verricht, tevens hebben we ons intensief bezig gehouden met artikel marketing. Zeker de fashion branche is erg geschikt voor het plaatsen van artikelen op leuke blogs en samenwerkingen met influencers.

Sans Online

Sans Online is een kledingwinkel met veel t-shirts, Polo’s, jeans, sweaters en meer. Het assortiment van Sans bestaat uit Casual Merkkleding voor hem en haar.

Voor de webshop van Sans Online hebben we ons druk bezig gehouden met linkbuilding activiteiten en artikel marketing. Bij de artikelen hebben we de focus gelegd op de diverse merkenpagina’s van Sans.

Binnen 6 maanden 8 keer zoveel bezoekers!

Binnen 6 maanden 8 keer zoveel bezoekers!Marjolein Berendsen - ZoMa Opleidingen

Al heel veel #1 posities behaald!

Al heel veel #1 posities behaald!Sans Online