SEO & Linkbuilding Pakketten

Wil jij ook hoger in Google komen en blijven?

Ben je klaar voor #1 posities in Google? Onze linkbuilding pakketten zijn maandelijks opzegbaar.

SEO & Linkbuilding pakket aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in één van onze SEO & linkbuilding pakketten?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Direct een linkbuilding pakket aanvragen:

Is een SEO pakket iets voor mij?

Tegenwoordig is het voor MKB bedrijven en kleine ondernemers steeds moeilijker geworden om hun naam te vestigen op het grote, uitgestrekte, World Wide Web. Overal op het internet schieten websites als paddenstoelen uit de grond; het wordt dus een enorme opgave voor website eigenaren om boven de anderen proberen uit te komen. Je kunt op twee manieren bovenaan in de zoekmachines, en dan vooral Google, komen te staan. Dit kan door te adverteren in Google Ads en een PPC (Pay Per Click) of SEA (Search Engine Advertising) campagne te starten, of je kunt dat geld investeren in SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachine optimalisatie.

De tweede optie is vaak veel gunstiger dan in eerste instantie gedacht. Enkele voordelen van SEO zijn:

 • Veelal een goedkopere manier om meer websitebezoekers te realiseren dan een SEA campagne.
 • Wanneer jij bovenaan in de zoekresultaten staat op zoekwoorden die voor jouw bedrijf en markt interessant zijn, dan gaan jouw concurrenten er niet vandoor met die potentiële klant. Op die manier bescherm je je eigen markt.
 • Door een gezonde verdeling te creëren in de verschillende verkeerskanalen loop je minder risico. Stel er is een probleem met jouw SEA campagne of enkele grote concurrenten verhogen de CPC biedingen in zo’n mate dat jij daar niet in mee kunt omdat je dan geen marge meer overhoudt. Dan ben je snel uit de markt te zetten door jouw concurrentie. Het is altijd verstandig om ervoor te zorgen dat de taart groot genoeg is en dat kanalen redelijk eerlijk verdeeld zijn. Zo blijft er altijd een groot stuk taart over, mocht er een keer een kanaal wegvallen om welke reden dan ook.
 • Verder past SEO en linkbuilding perfect in een duurzame marketingstrategie. Goede zoekwoord posities behoud je veelal voor de lange termijn en soms zelfs enkele jaren. Vaak is het wel noodzakelijk om enige onderhoud aan de SEO campagne te blijven plegen.

Wij bieden onze klanten verschillende soorten Zoekmachine Optimalisatie pakketten aan, waarbij onze SEO marketeers voortdurend bezig zijn om de online zichtbaarheid en vindbaarheid in zoekmachines als Google en Yahoo te verbeteren. Zo krijgt een website die hoog scoort in de zoekresultaten meer verkeer, wat vrijwel altijd resulteert in een hogere omzet en een groter aantal leads.

Waarom een linkbuilding pakket?

Een hoge ranking krijgen met je website is moeilijk. De algoritmen van zoekmachines zijn steeds complexer geworden en het kost veel tijd om een pagina of website goed te laten scoren in de bovenste zoekresultaten. Als je bovenaan in de zoekmachines wil komen te staan, is het belangrijk om in gedachten te houden dat het veel tijd zal kosten en dat je niet onmiddellijk of gegarandeerd resultaat zult hebben. We kunnen het niet mooier maken dan dat het is, SEO is een sport van de lange adem. Voordeel is dat je de goede zoekwoord posities vaak voor langere tijd behoudt.

Er zijn veel dingen die je kunt doen om je rankings te helpen, maar linkbuilding is een van de meest effectieve onderdelen van SEO (Search Engine Optimisation). Je moet linkbuilding echt zien als een investering voor de lange termijn, geen uitgave of kostenpost.

Het lijkt in het begin misschien veel moeite, tijd en geld te kosten, maar als je na verloop van tijd de eerste resultaten gaat zien zul je ongetwijfeld net zo enthousiast worden als onze SEO marketeers. Gedurende het hele proces zal je website voor steeds meer relevante zoekwoorden hoger gaan ranken in de zoekresultaten.

Voor SEO is het belangrijk dat je website over waardevolle inhoud beschikt die Google goed kan lezen en indexeren en die mensen met anderen zullen willen delen. Ook zou je bloggers en influencers kunnen vragen of zij aandacht willen geven aan jouw gecreëerde content.

Zoekmachine Optimalisatie pakketten

Wat ons onderscheidt van veel van onze concurrenten is dat wij bewust hebben gekozen voor een specialisatie in SEO en linkbuilding. Wij hebben de kennis en ervaring om je zoekmachine posities in Google, Yahoo, Bing of elke andere zoekmachine te verbeteren.

SEO is een doorlopend proces en een doorlopende investering, wanneer je geen onderhoud meer pleegt dan zullen zoekwoord posities weer gaan dalen. De concurrentie zit immers niet stil en zal je op korte termijn weer voorbij stevenen. Daarom hebben we ervoor gekozen om maandpakketten samen te stellen en aan te bieden. Wij voeren dan iedere maand de benodigde werkzaamheden uit en zetten de uren en middelen zo efficiënt als mogelijk in waar nodig.

Voordelen van onze maandpakketten

Wanneer je kiest voor een SEO maandpakket ontzorgen we je helemaal op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Onze SEO en linkbuilding marketeers blijven dan op maandelijkse basis werken aan de optimalisatie van jouw website. Zoekwoord posities en resultaten zullen structureel blijven verbeteren en uiteraard blijven wij deze progressie wekelijks, soms zelfs dagelijks, monitoren zodat we tijdig kunnen schakelen mocht dit nodig zijn. uiteraard houden wij je op de hoogte

 • Kwalitatief goede linkbuilding voor een gezond linkprofiel
 • Verbetering van de online zichtbaarheid en vindbaarheid. Hogere zoekwoord posities in de zoekresultaten van de zoekmachines.
 • Beperkte en gespreide investering.
 • Geen lange contracten, maandelijks opzegbaar. Aan onze om iedere maand onze meerwaarde aan te tonen.
 • We hebben bestaansrecht omdat we meer omzet en marge realiseren voor onze klanten.
 • Door onze expertise op het gebied van SEO en linkbuilding en onze ruime klantenportfolio beschikken onze marketeers over alle benodigde kennis en kunde. Alle technieken en strategieën die opvallend succesvol blijken te zijn bij andere klanten passen wij daarna zoveel als mogelijk ook toe bij onze andere klanten. Die ‘learnings’ zorgen ervoor dat onze klanten constant blijven groeien qua organisch verkeer.
 • Geschikt voor alle soorten ondernemers en bedrijven in alle mogelijke niches. Van ZZP tot aan MKB en grote winkelketens. Zowel voor bedrijven met een website die diensten aanbieden als voor een groothandel en detailhandel die producten aanbiedt via een e-commerce webshop.